Bio Ethanol Sfeerhaard

12 Dec

Prijs: 69,00 euro

Nu Kopen

Sfeerhaard: ophangen en klaar voor gebruik

Er zijn niet veel dingen die kalmerender op het gemoed werken dan een rustig brandend vlammetje. Een kampvuurtje, een kaars, een openhaard. Met de Kamin Max Design Haard hebt u wel de lusten maar niet de lasten van een openhaard. Op een klein flatje vier hoog achter of in een weidse serre; deze decoratiehaard is overal te bevestigen, binnen en buiten. Echt overal, zonder schoorsteen, zonder vergunning, zonder alle moeilijke toestanden die een openhaard opleveren.

Echte vlammen, echt gezellig
De buitenkant van de sfeerhaard blijft koel, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over hitte. Daarbij werkt de haard op Bio Ethanol – wat u bij iedere doe-het-zelfzaak kunt krijgen – en daarom is er geen roetvorming of welke schadelijke stof dan ook. Simpelweg tegen de muur schroeven en de sfeer van de openhaard vult de ruimte, niet de walm. En met slechts 13,4cm diepte neemt hij ook niet de ruimte van een openhaard in. Het is in feite een ingelijste, schone vlam.

Makkelijk en mooi
Hij is heel eenvoudig te installeren; meer dan drie schroeven in muur vereist het niet. Licht, makkelijk te monteren en even makkelijk ook weer te verwijderen, mocht u voor de zomer een andere look willen. Zelfs als u alleen voor Sinterklaas een haardje wilt hebben voor de kids om de schoenen onder te zetten (de CV is ook zoiets) of voor de Kerst om sokken naast te hangen; het kan. De romantiek van een openhaard is vanaf nu dus overal te realiseren,in de zit- of slaapkamer.

Prijs: 69,00 euro

Nu Kopen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: